Sammenslåingsdokumentene er sendt til Kartverket

Dokumentene i forbindelse med sammenslåingen er nå ferdigbehandlet av Oslo kommune og sendt videre til Kartverket. Prosessen med å slå sammen sameiene er altså godt i gang. Det er usikkert når den blir avsluttet.

Årsmøtet i mars år vedtok å slå sammen sameiene. Styret samlet deretter samtykker fra alle seksjonseierne og alle bankene som har pant i seksjonene. I tillegg hadde vi hatt møter med både kommunen og Kartverket for å diskutere sammenslåingen. Det har også blitt utstedt nye pantedokumenter som skal tinglyses på de nye seksjonsnumrene.

Alle dokumentene (en 7 cm stabel…) ble sendt til Oslo kommune i november. De har utvidet Sameiet Blindernveien 2 med 45 nye seksjoner slik at det nå er til sammen 90 seksjoner i sameiet.

Dokumentstabelen er sendt videre til Kartverket. De skal tinglyse pantedokumenter på de nye seksjonene i B2 og slette pant fra alle seksjonene i B4. Når dette er gjort sendes dokumentene tilbake til Oslo kommune som så formelt sletter Sameiet Blindernveien 4 og alle seksjonene i sameiet. Sameiet Blindernveien 2 kommer deretter til å endre navn til Sameiet Blindernveien 2 og 4.

Se info om sammenslåingsprosessen steg for steg.

Vi sender ut mer informasjon etter hvert som vi vet mer. Tinglysingssperrene i Blindernveien 4 vil først bli fjernet når hele prosessen er avsluttet.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.