Rens av ventilasjonsanlegget

Slik ser ventilasjonssjaktene ut i dag. De skal bli gullende rene!

Ventilasjonsanleggene i både Blindernveien 2 og 4 skal renses i perioden 7. til 10. juni 2011.

Årsmøtet i sameiene vedtok i år å rense ventilasjonsanlegget i byggene. Anlegget ble sist renset i 2005, og det er på høy tid at vi gjør dette igjen. Rensingen vil føre til bedre avtrekk og kanskje noe bedre luft inne i leilighetene.

Arbeidet skal utføres av Powerclean, som leverte både det beste og billigste anbudet.

Powerclean må få tilgang til alle leilighetene for å rense avstikkerrørene inn til hver leilighet. Det ble hengt opp varsel på hver entrédør mandag 30. mai med nøyaktig dato og tidspunkt, slik at alle kan vite når man må være hjemme.

Powerclean går hver dag først en inspeksjons- og nøkkelrunde til alle leiligheter mellom kl. 07:30 og 08:30, og starter deretter på arbeidet i hver leilighet. Arbeidet i leilighetene vil starte i øverste etasje og arbeides nedover i etasjene, og vil vil ta ca 30 minutter i hver leilighet.Arbeidet avsluttes ca. kl 16 hver dag.

Framdriftsplan
Tirsdag 7. juni Blindernveien 4 5.–11. etasje
Onsdag 8. juni Blindernveien 4 1.–4. etasje
Torsdag 9. juni Blindernveien 2 5.–11. etasje
Fredag 10. juni Blindernveien 2 1.–4. etasje

Styret beklager at det er noe kort varslingstid, men håper at Powerclean likevel får tilgang til alle leilighetene.

Er du ikke hjemme på den aktuelle datoen? Da må Powerclean, styret eller en nabo få nøkkel

Dersom du ikke er hjemme den aktuelle dagen må nøkler leveres til en nabo, styremedlemmer eller til Powerclean-ansatte som er på området. Dersom du vil gi nøkkelen til styret kan du enten levere den til et styremedlem eller legge den i en konvolutt (merket med navn) i styrepostkassen i første etasje.

Man trenger ikke å være hjemme selv under rensingen, så lenge Powerclean får tilgang. Dersom du er hjemme må leiligheten  ikke forlates før Powerclean har gitt beskjed om at arbeidet i leiligheten er avsluttet.

OBS! Alle ventiler til ventilasjonskanalene i leiligheten må lukkes!

Du MÅ stenge alle ventiler inn til leiligheten i god tid før 7. juni. Dersom ventilene ikke blir stengt, vil det kunne komme til dels store mengder støv inn i leiligheten. Du bør stenge ventilene og dekke til med maskeringsteip e.l. for å få det helt tett.

Du kan få hjelp av Powerclean (eventuelt også styremedlemmer) til å stenge ventilene dersom du ikke klarer det selv.


Styret ønsker også å gjøre oppmerksom på at rørlegger må gå tilgang til leilighetene i løpet av juni for å skifte radiatorkranene, vi kommer tilbake med mer informasjon når vi får datoer fra rørleggeren.

Årsaken til at radiatorkranene må skiftes før sommeren er at anlegget nå er tappet helt ned for at vi skal unngå flere vannlekkasjer p.g.a. dårlige kraner. Radiatorene har ikke godt av å stå uten vann i lang tid, og vi må derfor få sluttført dette arbeidet raskt.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.