Oppfylling av radiatoranlegget

 Radiatoranleggene skal fylles opp:

  • onsdag 28. september i Blindernveien 2
  • torsdag 29. september i Blindernveien 4

Dersom du ikke har levert nøkkel til styret allerede MÅ du enten:

  • være hjemme hele dagen fra 9 til 16
  • levere nøkkel i styrepostkassa innen tirsdag 27. september kl 16 merket med navn, etasje og seksjonsnummer
  • levere nøkkel til en nabo som er hjemme og henge en lapp på inngangsdøra med informasjon om hvem som har nøkkelen
Dette gjelder også leilgheter der kranene ikke er skiftet.

Det er SVÆRT VIKTIG at Rørmontasje kommer inn i alle leilighetene. Det er store sjanser for at det kan oppstå lekkasjer når anlegget fylles opp, og disse må utbedres umiddelbart.

Oppfyllingen starter i første etasje, og Rørmontasje regner med å bruke ca en halv time per etasje + tid som går med til å utbedre eventuelle lekkasjer. Dersom arbeidet tar lengre tid enn planlagt må du ikke forlate leiligheten uten å levere nøkkel direkte til Rørmontasje.

Dersom du ikke er hjemme eller ikke leverer fra deg nøkkel er du selv ansvarlig for konsekvensene: Eventuelle vannskader må dekkes av din egen innboforsikring.

Styret ber om at alle følger ekstra nøye med på radiatorene i ukene som kommer: Det kan oppstå lekkasjer, og dersom disse oppdages tidlig kan du unngå store og kostbare skader.

Radiatoranlegget blir slått på med en gang det er fylt opp.

Dersom du har fått nye kraner bør du stille dem på 3 til å begynne med, det vil vanligvis gi en innetemperatur på ca 22°. Temperaturen vil variere fra leilighet til leilighet, så du må sikkert justere underveis.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Rørmontasje på telefon 97034002 (eventuelt e-post marius@rormontasje.as) for alle spørsmål knyttet til radiatorene eller selve oppfyllingen. Andre spørsmål kan rettes til styret.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.