Problemer med varmtvann i B4

En av Hafslunds varmevekslere i kjelleren har blitt skiftet. Den nye varmeveksleren har sannsynligvis ikke god nok kapasitet, og det er trolig derfor det er problemer med å få nok varmtvann i Blindernveien 4.

Før jul ble det avdekket at en av Hafslunds varmevekslere i fyrrommet var lekk, og styret bad Hafslund om å skifte denne. Til tross for iherdige purringer tok det 3 måneder (!) før Hafslund fikk montert ny varmeveksler. Samtidig med at varmeveksleren ble skiftet, ble det også montert skoldevern i sameiets anlegg (for at vi skal være helt sikre på at det ikke skal kunne komme kokende vann i rørene dersom det er feil på Hafslunds anlegg igjen).

Styret trodde lenge at varmeproblemene var knyttet til skoldevernet, men etter å ha fått midlertidig skrudd av dette ser vi at problemet er like stort. Det er derfor mest sannsynlig den nye varmeveksleren som er problemet. Hafslund er blitt kontaktet og vi håper at problemet blir løst raskt.

Oppdatering 14. april. Hafslund har midlertidig løst problemet, og har bestilt ny varmeveksler med større kapasitet som vil bli montert innen seks uker.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.