Referat fra byggemøte 3

Byggekomitéen hadde byggemøte med Thorendahl og OBOS Prosjekt i dag 25. mars. Dette er en kort oppsummering av saker som ble diskutert som seksjonseierne kan ha interesse av.

Status

Thorendahl holder nå på med å sette opp lekter på fasaden og rundt vinduene i Blindernveien 2. De er godt i gang, og er halvveis ferdige med lekting på fasaden som vender mot B4. Dette arbeidet er det mest støyende i hele rehabiliteringsperioden: Det skal borres inn 10 000 plugger i fasaden for å holde lekter, isolasjon og plater på plass.

Det har blitt gjort en del betongrehabilitering, særlig høyt oppe på bygget. Her har dårlig betong blitt fjernet og sår/hull blitt reparert.

Fasaden har blitt vasket slik at vi blir kvitt gammel møkk før isolasjonen legges på.

De fleste balkongene har blitt vasket, og en del av dem har også blitt malt. Det ser virkelig veldig mye bedre ut allerede!

Hva skjer de neste ukene?

Thorendahl regner med å bli ferdige med det meste av lektingsarbeidet før påske. D.v.s. at den mest støyende perioden bare vil vare noen uker til.

Etter påske kommer DV Entreprenør AS og begynner å skifte de første vinduene. Alle vil få varsel minimum tre uker før vinduene skal skiftes i deres leilighet. Arbeidet i hver leilighet vil ta ca én dag.

Det blir mulig å lufte likevel!

I forrige byggemøtereferat skrev vi at vinduene vil bli teipet igjen og at de ikke vil være mulige å åpne før i august. Vi er svært glade for å kunne gi kontrabeskjed: Vinduene vil bli teipet igjen i en periode på ca to uker, deretter vil det være mulig å lufte på kvelds- og nattestid.

Balkongdørene vil kunne åpnes for lufting, men Thorendahl ber om at ingen går ut på balkongene før stillasene blir tatt ned i august.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.