SiO vil fortsatt bygge monsterhuset

Til tross for 120 protestbrev (det er mye!) til Studentsamskipnaden, har de ikke endret planer: I sommer sendte de inn et lett revidert planforslag for de nye studentboligene til kommunen.

Skjermbilde 2015-08-22 00.58.48

Bygget i Blindernveien 6 er fortsatt planlagt å ligge ekstremt tett på Blindernveien 4: Det er bare 25 meter avstand mellom byggene. Styret har flere ganger bedt om at avstanden økes til 50 meter (det samme som avstanden mellom B2 og B4), uten å bli hørt.

Vi mener fortsatt at dette bygget vil være svært ødeleggende for lokalmiljøet på Marienlyst: Det er for stort, lager for mye skygge og ligger alt for tett på nabohusene. Styret har bedt SiO om å skalere ned planene betraktelig, også uten å bli hørt.

Se planforslaget fra SiO. Se alle dokumenter knyttet til utbyggingssaken.

Saken ligger nå til behandling i kommunen. De vil sende ut saken på offentlig høring i november. Da er det viktig at så mange som mulig sender inn høringsuttalelser.

Akkurat nå er det på tide å kontakte politikere og andre man kjenner i kommunen og informere om hvor ødeleggende planene til SiO er. Spør gjerne også politikere som står på stand om hva de mener om SiOs planer.

Share Button

blindernveien.no ble sist oppdatert 3.3.2019.