SiO vil fortsatt bygge monsterhuset

Til tross for 120 protestbrev (det er mye!) til Studentsamskipnaden, har de ikke endret planer: I sommer sendte de inn et lett revidert planforslag for de nye studentboligene til kommunen.

Skjermbilde 2015-08-22 00.58.48

Bygget i Blindernveien 6 er fortsatt planlagt å ligge ekstremt tett på Blindernveien 4: Det er bare 25 meter avstand mellom byggene. Styret har flere ganger bedt om at avstanden økes til 50 meter (det samme som avstanden mellom B2 og B4), uten å bli hørt.

Vi mener fortsatt at dette bygget vil være svært ødeleggende for lokalmiljøet på Marienlyst: Det er for stort, lager for mye skygge og ligger alt for tett på nabohusene. Styret har bedt SiO om å skalere ned planene betraktelig, også uten å bli hørt.

Se planforslaget fra SiO. Se alle dokumenter knyttet til utbyggingssaken.

Saken ligger nå til behandling i kommunen. De vil sende ut saken på offentlig høring i november. Da er det viktig at så mange som mulig sender inn høringsuttalelser.

Akkurat nå er det på tide å kontakte politikere og andre man kjenner i kommunen og informere om hvor ødeleggende planene til SiO er. Spør gjerne også politikere som står på stand om hva de mener om SiOs planer.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.