Informasjonsmøte om utbyggingsplanene i B6

Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) ønsker å bygge studentboliger i Blindernveien 6, nabotomta til B4. Planene har møtt store protester. SiO har nå levert et revidert forslag og inviterer til informasjonsmøte.

SiO kom med forslag til ny reguleringsplan i fjor. De ønsket å bygge et gigantbygg med to tårn på 13 og 16 etasjer. Det kom inn rekordmange protester mot planene. De har nå justert ned planene bittelitt. Vi venter fortsatt på å få høre hva Plan- og bygningsetaten mener om planene.

SiO inviterer til informasjonsmøte om utbyggingsplanene onsdag 15. juni kl 19 i Auditorium 1, Helga Engs hus, Universitetet i Oslo (Sem Sælands vei 7). Les SiOs invitasjon

Representanter fra Plan- og bygningsetaten vil være til stede og vil presentere sitt utkast.

Hvordan kan du protestere mot planene?

Dersom du ønsker å protestere mot planene er det viktigste du kan gjøre å sende skriftlige kommentarer til Plan- og bygningsetaten når de ber om innspill.

Vi regner med at dette vil skje i løpet av kort tid, og kommer til å sende ut informasjon om hvordan man skriver innspill, frister m.m. Det er altså ikke vits i å sende skriftlige innspill nå.

 

Vi har samlet en del informasjon om utbyggingsplanene i Blindernveien 6.

blindernveien.no ble sist oppdatert 16.4.2020.